ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΕΣΠΕΑΙΤ : Ενημέρωση για τη μοριοδότηση που λαμβάνουν από τον Ιούλιο 2018 όσοι υπηρετούν στο στρατιωτικό Α/Δ Ακτίου


 Η ΕΣΠΕΑΙΤ ανέδειξε το θέμα με αποστολή πολλών εγγράφων προς την ΠΟΜΕΝΣ και τους Βουλευτές, ενημέρωση δια ζώσης και ζήτησε παρεμβάσεις για να επιλυθεί το θέμα πριν την έκδοση των πινάκων μοριοδότησης για το έτος 2021. 

Με κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες των Βουλευτών ΚΙΝΑΛ κ.κ. Κωνσταντόπουλο Δημήτριο και Γκόγκα Χρήστο το θέμα τέθηκε στον ΥΕΘΑ, ο οποίος στην τελευταία του απάντηση (φώτο 1) τον Δεκ '20 αναφέρει ξεκάθαρα ότι το θέμα θα λυθεί.

Πότε όμως;;;;;;

Σύμφωνα με την εν ισχύ υπουργική απόφαση (φώτο 2) καθορίζεται στο τέλος, ότι μέχρι 10 Μαρτίου θα πρέπει να αναρτώνται οι πίνακες μοριοδότησης ( φώτο 3), ενέργεια που υλοποιήθηκε χωρίς όμως να έχουν εγκριθεί οι αλλαγές που μας διαβεβαίωνε ο ΥΕΘΑ.

Μέχρι όμως να αποκατασταθεί η άδικη μοριοδότηση των συναδέλφων θα υποστούν ενδεχομένως, οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, μια μετάθεση, μπορεί και δύο.

Η ΕΣΠΕΑΙΤ τονίζει ότι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς της Υπηρεσίας για ένα τόσο σοβαρό θέμα, με αντίκτυπο την οικογενειακή ηρεμία των συναδέλφων, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

--

    Με εκτίμηση 


   Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΑΙΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]