ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συνάντηση του προέδρου της ΟΠΟΤΤΕ με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

 


Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της ΟΠΟΤΤΕ για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες στις ένοπλες δυνάμεις, ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Δημήτρης Κοντός συναντήθηκε την Δευτέρα 22 Μαρτίου με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κ. Ανέστη Τσουκαράκη.


Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το καθεστώς μεταθέσεων αξιωματικών όπως δυσμενώς έχει μεταβληθεί το τελευταίο διάστημα.


Η ΟΠΟΤΤΕ έχει ήδη  πάρει πρωτοβουλία παρέμβασης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στους βουλευτές του κοινοβουλίου, ζητώντας την προστασία της οικογένειας -κάτι που δεν γίνεται με τις ισχύουσες νομοθετικές ρυθμίσεις-και αρκετοί βουλευτές έχουν ανταποκριθεί.


Στη συζήτηση φάνηκε πως υπάρχει συν αντίληψη και αποφασίστηκε η στενότερη συνεργασία για ζητήματα που αφορούν τους ένστολους -αξιωματικούς και υπαξιωματικούς-.


Ευελπιστούμε πως η Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα ανταποκριθεί στα αιτήματα μας και θα διορθώσει ΑΜΕΣΑ τις αδικίες που έχουν γίνει.


Σε αναμονή συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για όλο το φάσμα των αιτημάτων που απασχολούν τις πολυμελείς οικογένειες , είμαστε σε εγρήγορση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]