Ιωάννινα:Ευχαριστήρια επιστολή προς το ιατρικό&νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα

 


Λάβαμε και δημοσιεύουμε  ευχαριστήρια επιστολή προς το  ιατρικο -νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

Στην επιστολή υπογραμμίζεται το ήθος ,η ευγένεια και η επαγγελματική αρτιότητα των γιατρών και των νοσηλευτών του εν λόγω νοσοκομείου .

Αναλυτικά ο κ.Μάριος Γκαραλέας αναφέρει:


"ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  προς το 

 Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς την ευγνωμοσύνη  και τις ευχαριστίες μου για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών, τις οποίες προσέφερε ανελλιπώς το ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα,  σε συγγενικό μου πρόσωπο, το οποίο νοσηλεύθηκε στη Μ.Ε.Θ για πέντε  μήνες.

Μέσα σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα και την καθημερινή  επικοινωνία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διαπίστωσα την ευγένεια, το ήθος και την επαγγελματική αρτιότητα του. Βίωσα τον απόλυτο σεβασμό, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την κατανόηση από μεριάς όλων. Γνωρίζοντας εξαρχής την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας της καθώς και ότι η έκβασή της δεν θα ήταν θετική, σε κάθε δύσκολη στιγμή και σε κάθε ερώτημα μου ήταν δίπλα μου, προσπαθώντας να με βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Συγχαρητήρια για τον τρόπο που όλοι δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για να κρατήσετε το δημόσιο σύστημα υγείας δυνατό και να παρέχετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η δημόσια έκφραση της ευχαριστίας  αυτής είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

Ιωάννινα 28-3-2021

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες

Μάριος Γκαραλέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]