Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στηρίζει τους αγώνες των φοιτητών


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Εμείς, οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων νοιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό για το όργιο καταστολής εναντίον των φοιτητικών συλλόγων και της αγωνιζόμενης νεολαίας με ρητή κυβερνητική και πρυτανική εντολή στο ΑΠΘ,  αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχέδιου εκτρώματος των Χρυσοχοίδη-Κεραμέως.

Η ανελέητη αστυνομική βία ενάντια στους φοιτητές και τις φοιτήτριες είναι η εικόνα από το μέλλον, τουλάχιστον όπως το ονειρεύεται η κυβέρνηση. Το πανεπιστήμιο της αστυνομίας και όχι των φοιτητών και των εργαζόμενων, το πανεπιστήμιο που δεν θα υπάρχουν συλλογικές διαδικασίες και οποιασδήποτε μορφής αντιστάσεις στις πολιτικές του κεφαλαίου, το πανεπιστήμιο που δεν θα χωράνε τα παιδιά που δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν, το πανεπιστήμιο που θα λειτουργεί στα πρότυπα επιχείρησης με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς.

Νοιώθουμε ταυτόχρονα περήφανες και περήφανοι για τους Συναδέλφους μας και τις Δασκάλες και τους Δασκάλους στο ΑΠΘ που μπήκαν μπροστά να προστατέψουν τα παιδιά μας και γονάτισαν κάτω από τις μπότες των ΜΑΤ δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος για το λειτούργημά τους.


Γιατί το μάθημα ξεκινάει πάντα από το γράμμα Α. ΑΓΩΝΑΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΉ.


Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να κάνουμε το ίδιο. Συνεχίζουμε στο πλάι των παιδιών μας  για ΠΑΙΔΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μέχρι το τέλος.


Συντονιζόμαστε με τους φοιτητικούς συλλόγους για τη συνέχεια του αγώνα.


Διαδηλώνουμε μαζί τους


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]