ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Επίδομα 534 ευρώ-αναστολές: Πότε πληρώνεται ο Φεβρουάριος


Το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους εργαζόμενους, η αποζημίωση ειδικού σκοπού με βάση τα 534 ευρώ για τις αναστολές συμβάσεων Φεβρουαρίου. Όσοι δηλώθηκαν σε αναστολή ολόκληρο τον Φεβρουάριο θα λάβουν 534 ευρώ. Αντίθετα όσοι ήταν σε αναστολή μόνο ορισμένο χρονικό διάστημα, θα λάβουν 19,07 ευρώ ανά ημερολογιακή ημέρα αναστολής.


Για παράδειγμα:


Εργαζόμενος που δηλώθηκε σε αναστολή από 11 Φεβρουαρίου – όταν ξεκίνησε το νέο lockdown – έως και 28 Φεβρουαρίου θα λάβει 343,26€ από το κράτος. Πρέπει να πληρωθεί από τον εργοδότη του αναλογία του μισθού του για τις πρώτες 10 ημέρες του Φεβρουαρίου. 

Εργαζόμενος που δηλώθηκε σε αναστολή από 11 Φεβρουαρίου – όταν ξεκίνησε το νέο lockdown – έως και 28 Φεβρουαρίου, αλλά είχε εγκαίρως προδηλωθεί σε αναστολή και για το πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου θα λάβει 534€


Εργαζόμενος που προδηλώθηκε σε αναστολή από 15 Φεβρουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα λάβει 267€ από το κράτος. Πρέπει να πληρωθεί από τον εργοδότη του αναλογία του μισθού του για τις πρώτες 14 ημέρες του Φεβρουαρίου.

πηγή aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]