Πληρότητα 50% στη Μονάδα covid-19 νοσοκομείου Άρτας Από 27 έως 83 ετών οι ασθενείς

 


Στο 50% βρίσκεται η πληρότητα στην Μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Άρτας. Οι ασθενείς που νοσηλεύονταν έως το μεσημέρι της Δευτέρας προσβεβλημένοι από τον ιό έφταναν στους οχτώ.


Από αυτούς οι τέσσερις με πιο βαριά συμπτώματα στην Μονάδα αυξημένης επιτήρησης και οι υπόλοιποι στις βασικές κλίνες covid-19 που έχουν δημιουργηθεί στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα, απ’ όπου για δυο περιπτώσεις επρόκειτο να δοθεί εξιτήριο.


Οι ειδικοί πλέον συστήνουν στους Αρτινούς αυξημένο βαθμό προσοχής για δυο βασικούς λόγους: Ο πρώτος διότι τα περιστατικά που νοσηλεύονται δεν συσχετίζονται μεταξύ τους. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποια συγγένεια ή άλλος κρίκος σύνδεσης, όπως κοινός χώρος εργασίας ή συναναστροφής. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι υπάρχει διασπορά στην κοινότητα γι’ αυτό και δεν εντοπίζονται …οι κρίκοι της αλυσίδας.


Ο δεύτερος αφορά στην ηλικία των ασθενών που διαφέρει σ’ αυτό το κύμα από το προηγούμενο. Οι ηλικίες που κυρίως νοσηλεύτηκαν το τελευταίο 10ημερο ή και εξακολουθούν να νοσηλεύονται αρχίζουν από τα 27 έτη και φτάνουν έως τα 83, με τους περισσότερους όμως ασθενείς να κυμαίνονται μεταξύ 45 και 60 ετών. Προσοχή, λοιπόν, για να αποφύγουμε τα χειρότερα…

Ταχυδρόμος Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]