Ιωάννινα:Αντικαταστάθηκε το δίκτυο ύδρευσης στο σχολείο Περάματος



Ολοκληρώθηκε στο σύνολό της η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Γυμνάσιο Περάματος.

Το εσωτερικό δίκτυο του σχολείου ήταν πλήρως κατεστραμμένο και τα τελευταία επτά χρόνια υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στην χρήση του νερού.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα- Ζαράχη, παρότι οι Διευθυντές του συγκεκριμένου σχολείου είχαν ενοχλήσει επανειλημμένα τους αρμόδιους, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το νερό που χρησιμοποιούσαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και κυλικείο.

«Μόλις έφτασε ο Δ/ντης του σχολείου κ. Τοσκάνης, με ένα μπουκάλι σκούρο νερό στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής της Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ιωαννιτών, άμεσα πήραμε την απόφαση για κατεπείγουσα αντικατάσταση όλης της υδραυλικής εγκατάστασης, αφού πρώτα αποκλείστηκε ότι η βλάβη δεν προερχόταν από την κεντρική ύδρευση της ΔΕΥΑΙ, καθώς το νερό των γύρω κατοικιών ήταν καθαρό.

Έτσι σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, ότι ολοκληρώσαμε την αποκατάσταση όλου του δικτύου και παραδίδουμε ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Περάματος, εκτιμώντας πως το θέμα ήταν πολύ σοβαρό, γιατί αφορούσε την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών του συγκεκριμένου σχολείου» τονίζει η κ. Ζαράχη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]