Ιωάννινα:Χωρίς νερό στην περιοχή της Γαλακτοκομικής Σχολής Μήνυμα αναγνώστριας

 


Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσιο το παρακάτω e-mail αναγνώστριας σχετικά με πρόβλημα διακοπής νερού που αντιμετωπίζουν σήμερα στην περιοχή της Γαλακτοκομικής Σχολής .

Συγκεκριμένα η αναγνώστρια αναφέρει:

"Σας στέλνω αυτό το email σχετικά με το πρόβλημα διακοπής νερού που αντιμετωπίζουμε απο νωρίς το πρωί στην περιοχή της Γαλακτοκομικης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωι διαπιστώσαμε πως δεν έχουμε νερό και από τις 11π.μ προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον αρμόδιο στην ΔΕΥΑΙ στα τηλέφωνα που έχουν στο site τους, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το απόγευμα καλέσαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων ζητώντας αν μπορούν να μας βοηθήσουν και να απευθυνθούμε σε κάποιον αρμόδιο της ΔΕΥΑΙ η απάντηση όμως ήταν πως δεν φέρουν καμια ευθύνη.  Ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας επικοινώνησε με κάποιους γνωστούς του οι οποίοι των ενημέρωσαν πως θα λυθεί το θέμα άμεσα. Έως και αυτή την ώρα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη νερό και πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε ουτε τα βασικά στην οικία μας. Κατανοούμε απόλυτα την σημερινή ημέρα και την σημασία της, αλλά θεωρούμε απαράδεκτο να μην μπορεί να δοθεί λύση σε ένα τέτοιο θέμα όπου το νερό θεωρείται αγαθό πρώτης ανάγκης. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]