Εισήλθε παράνομα στο Ελληνικό έδαφος, παραβιάζοντας τις μεταλλικές μπάρες ελέγχου στην Κακαβιά

 


Συνελήφθη αλλοδαπός στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (22-11-2020) αργά το βράδυ στην Εθνική Οδό Κακαβιάς - Ιωαννίνων, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες αργά το βράδυ ο κατηγορούμενος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εισήλθε παράνομα στο Ελληνικό έδαφος, παραβιάζοντας τις μεταλλικές μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς καθώς και του Τελωνείου Κακαβιάς, καθιστώντας αυτές μη λειτουργικές. 

Στο πλαίσιο αναζητήσεων ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, όπου το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό του. 

Από τον έλεγχο των στοιχείων του ανωτέρω αλλοδαπού προέκυψε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. 

O συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

φωτό αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]