ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Βασίλης Γιόγιακας: «να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα στους Φιλιάτες»

Επιστολή στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας απέστειλε ο Βασίλης Γιόγιακας ζητώντας να διατηρηθεί η λειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας στους Φιλιάτες, το οποίο περιλαμβάνεται στα περίπου 40 υποκαταστήματα τα οποία σχεδιάζεται να καταργηθούν σε όλη τη χώρα. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας τονίζει στο κείμενο της επιστολής τις επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των κατοίκων καθώς και το ότι πρόκειται για το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα που λειτουργεί κανονικά στην ευρύτερη περιοχή. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:


 


Προς:



Κυρία Αναστασία Ναζίδου


Β. Γενική Δ/ντρια Δικτύου Λιανικής


Εθνική Τράπεζα


Κοιν.: Παύλο Μυλωνά, Δ/νοντα Σύμβουλο,  Εθνική Τράπεζα


 


Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2020


Αξιότιμη κυρία Ναζίδου,



Η επικείμενη αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των  κατοίκων του Δήμου Φιλιατών καθώς και στην οικονομική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποχρεώνονται να μετακινούνται για τις συναλλαγές τους στο υποκατάστημα της Ηγουμενίτσας επιβαρυνόμενοι με πρόσθετα έξοδα και χρόνο μετακίνησης. Ακόμα περισσότερο πλήττονται οι ηλικιωμένοι κάτοικοι των δεκάδων απομακρυσμένων χωριών του Δήμου Φιλιατών, οι οποίοι δε θα έχουν καν αυτή τη δυνατότητα.



Για τους λόγους αυτούς - και λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι το εν λόγω υποκατάστημα διαθέτει υψηλή καταθετική βάση - σάς ζητώ να δείτε με τη δέουσα προτεραιότητα τη διατήρηση της λειτουργίας του, το οποίο άλλωστε είναι το μόνο τραπεζικό υποκατάστημα σε πλήρη λειτουργία στον Δήμο Φιλιατών.  


Σας ευχαριστώ και προσβλέπω στη θετική σας απόκριση.


Με εκτίμηση,


 


Βασίλειος Γιόγιακας,


Βουλευτής Θεσπρωτίας, Νέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]