Στην Άρτα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»


Την πόλη της Άρτας, θα επισκεφτεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020,  η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, μαζί με μέλη της επιτροπής, στο πλαίσιο των συναντήσεων με Δήμους για τη διαμόρφωση του εορταστικού προγράμματος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η κα. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, αναμένεται αρχικά να επισκεφτεί Δημαρχείο της Άρτας και να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, τον Δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο, τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάκο και  την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά  Ροζίνα Βαβέτση. 

Στην σύντομη επίσκεψη της Προέδρου της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για το περιεχόμενο των επετειακών εκδηλώσεων, ενώ οι Δήμαρχοι θα ενημερώσουν  για το περιεχόμενο των σχεδιαζόμενων δράσεων που αφορούν στην ιστορική διαδρομή των  Δήμων τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμά περιλαμβάνει, ξενάγηση στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Άρτας  και συνάντηση – συζήτηση με θεσμικούς φορείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]