Καταγγελία απο την Συνδικαλιστική Παράταξη του ΓΝΙ "Χατζηκώστα"

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ…….

Δυστυχώς η αξιοκρατία και η ισονομία  χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν , προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις παρανομίες τους με νομιμοφανή τρόπο. Και αυτή η  μεθόδευση του κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των ΓΝ.Ι Γ Χατζηκώστα και Π Ν Ιωαννίνων, του γραφείου προσωπικού και της νομικού συμβούλου, δείχνει την αληθινή "φύση" αυτών των θεσμών.
 Ένας ειδικευόμενος συνδικαλιστής καταθέτει το μεταπτυχιακό του, που έγινε στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας και με αστείες δικαιολογίες αρνούνται να το αναγνωρίσουν κρίνοντας ότι δεν είναι συναφές με την δουλειά του σε μονάδα υγείας και αρνούνται το επίδομα.
Παράλληλα σε άλλον συνάδελφο γιατρό, με το ίδιο θέμα, το αναγνωρίζουν και καλά κάνουν,! Ενώ υπάρχει Νοσηλευτικό προσωπικό π
ου με το ίδιο ακριβώς μεταπτυχιακό, έχει κάνει μετάταξη σε διοικητική υπηρεσία!!
Το κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο έθεσε  τελικά σε αναβολή την ένσταση του αγωνιζόμενου γιατρού , με την δικαιολογία ότι χρειάζεται πληρέστερη νομική  προσέγγιση από την νομική σύμβουλο την στιγμή που στο άμεσο παρελθόν έχει δώσει την έγκρισή του σε αντίστοιχα μεταπτυχιακά!! Και μάλιστα που  μετά από πολύ κόπο τέθηκε η ένσταση στο κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο.
Συνεπικουρεί σε αυτήν την αδικία και η νομική σύμβουλος που χωρίς σοβαρά νομικά επιχειρήματα αρνείται την συνάφεια του μεταπτυχιακού με το αντικείμενο δουλειάς του ειδικευόμενου γιατρού. Είναι μια καραμπινάτη πολιτική δίωξη, που θέλει να δώσει το μήνυμα πως αν γλύψεις ,ίσως κάτι μπορείς να κερδίσεις, ίσως..
Ενώ προσπαθούν να αποθαρρύνουν αγωνιστές σαν τον Παναγιώτη Χριστοδούλου για να μην διεκδικήσουν οι ειδικευόμενοι γιατροί τα αυτονόητα δικαιώματα τους στην περαιτέρω επιμόρφωση και επιστημονική τους εξέλιξη , να σταματήσουν να αγωνίζονται για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, για καλύτερα ωράρια, μισθούς.
Δεν θα τους περάσει! ΟΙ ειδικευόμενοι αλλά και το σωματείο εργαζομένων θα στηρίξουν έμπρακτα όποιον αγωνιστή και "μη ", θέλουν οι "κρεατομηχανές" του νοσοκομείου να  κονιορτοποιήσουν.
( Διοίκηση-Γραφείο προσωπικό-Νομική Σύμβουλο-κοινό Υπηρεσιακό συμβούλιο.)

                            ΑΡΣΥ ΓΝΙ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]