Άρτα:Με ιδιαίτερη επιτυχία και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ


 Με ιδιαίτερη επιτυχία και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πόλη της Άρτας την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη στην πλατεία Σκουφά. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον Κατσαρό Αλέξη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Άρτας της ΚΝΕ. Το νεανικό συγκρότημα Δικριάν άνοιξε το μουσικό πρόγραμμα με ρεμπέτικους ήχους και οι επιβλητικοί KrotalArtaπήραν τη σκυτάλη και με τα κρουστά τους μουσικά όργανα ανέβασαν τους παλμούς. Λίγο πριν τις 10 το βράδυ και με την πλατεία να είναι γεμάτη και να μην πέφτει καρφίτσα ανέβηκε στο βήμα ο σύντροφος Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ για την πολιτική ομιλία. Ο Δημήτρης Ντζουβάρας με την μπάντα του σε τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σκορπώντας συγκίνηση, ταξίδεψε τους επισκέπτες του Φεστιβάλ και παρέδωσε το πάλκο της εξέδρας στο Χρήστο Σιάννα και την ορχήστρα του για μια συναυλία λαϊκού – ρεμπέτικου τραγουδιού.




Το ραντεβού ανανεώθηκε στους αγώνες που έρχονται, αλλά και την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Άρτας από τις 10:00 έως τις 14:00 για την εθελοντική αιμοδοσία της ΚΝΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]