Εγγραφές στο Δ.ΙΕΚ Κόνιτσας Από αύριο οι εγγραφές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ 2020Β ΚΟΝΙΤΣΑΣ
Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23:59 εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για τις ακόλουθες ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Κόνιτσας:

1. Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
2. Συνοδός Βουνού
3. Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος.
 Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Αίτηση Υποψηφίου Καταρτιζόμενου ΙΕΚ.
1. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, γίνεται στο σύνδεσμο
 https://diek.it.minedu.gov.gr.
2. Παρακαλούμε εκτυπώστε και μελετήσετε προσεκτικά τις αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, τα κριτήρια μοριοδότησης.
3. Μπορείτε να εισάγετε ή να τροποποιήσετε την αίτησή σας μέχρι τη λήξη της προθεσμίας. Το σύστημα διατηρεί μόνο τα στοιχεία της τελευταίας τροποποίησης της αίτησης.
4. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας σωστά, όπως αναγράφονται στην ταυτότητά σας ή σε επίσημα έγγραφα.
5. Μη δηλώνετε στοιχεία που δεν είναι ακριβή. Η αίτησή σας έχει τη θέση υπεύθυνης δήλωσης. Μη δηλώνετε προσόντα που μοριοδοτούνται (π.χ. εργασιακή εμπειρία), αν δεν έχετε το αντίστοιχο δικαιολογητικό (π.χ. για την εργασιακή εμπειρία χρειάζονται τα αντίστοιχα ένσημα στην ειδικότητα που δηλώνουμε προτίμηση).
6. Εκτυπώστε και φυλάξτε την ηλεκτρονική σας αίτηση, όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
7. Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων από το Υπουργείο, θα πρέπει να έρθετε αυτοπροσώπως στο ΔΙΕΚ για να γίνει η οριστικοποίηση της εγγραφής σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]