Η πιο ξεχωριστή συνάντηση μουσικών στο φαράγγι του Βίκου αποθεώνει την Ήπειρο ![βίντεο]

Το ότι η μουσική ενώνει είναι γνωστό ,το ότι δύο μουσικοί από την Αττική ,ο Γιάννης Τούσιας και ο Χαράλαμπος Αλεξόπουλος με το λαούτο και το ντέφι τους θα έφταναν ως το φαράγγι του Βίκου για να συναντήσουν το κλαρίνο του Γαβριήλ Τότσικα στη θέση Οξιά στην ομορφότερη θέα  στο φαράγγι του Βίκου ,αυτό το κατάφεραν με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι Up Stories  !
Έχοντας ως  συναρπαστικό καμβά τη φύση  στο βαθύτερο  φαράγγι παγκοσμίως σύμφωνα με το βιβλίο Guiness , εκεί ...30 χλμ βορειοδυτικά των Ιωαννίνων και με τους παραδοσιακούς ήχους των οργάνων το αποτέλεσμα καθηλώνει!
Τι να γράψεις για το φαράγγι του Βίκου ,έχουν άλλωστε γραφτεί τόσα πολλά και οι όποιες λέξεις φαντάζουν φτωχές μπροστά στην ομορφιά του ...
Είναι το "Γκράντ Κάνιον" της Ελλάδας με μήκος κοντά στα 12 χλμ ,πλάτος από 30 έως 100 μ με 4 σημεία που προσφέρουν το καλύτερο αγνάντεμα.
Σε ένα από αυτό στη  θέση Οξιά ,το  αποκαλούμενο "μπαλκόνι"του Βίκου η ομάδα των Up Stories έβαλε όλο της το μεράκι με έναν και μοναδικό στόχο ,την ανάδειξη της Ηπείρου και των παραδόσεών της !
Και αν η ιδέα αρχικά φάνταζε δύσκολη όλα ξεπεράστηκαν και το αποτέλεσμα δικαιώνει   τους ίδιους και αποθεώνει την Ήπειρο!
Ο Γαβριήλ Τότσικας  στο κλαρίνο ,ο Γιάννης Τούσιας στο λαούτο  και ο Χαράλαμπος Αλεξόπουλος στο ντέφι μας δίνουν δωρεάν το   "εισιτήριο" για ένα μοναδικό ταξίδι ,των ματιών και της ψυχής ....
Με πιλότο τους Up Stories αφεθείτε στο απαράμιλλο φυσικό κάλλος του φημισμένου φαραγγιού   και ταξιδέψτε νοερά εκεί που χάνεται η ματιά και  ταξιδεύει το μυαλό με πρωταγωνίστρια τη μουσική και την ηπειρώτικη φύση ....
ευχαριστούμε θερμά τους Up Stories για τη διάθεση του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]