ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή των 40.000 μαθητών στα 350 σχολεία της Ηπείρου

 


Σε κλίμα ανησυχίας λόγω έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού ανοίγουν σήμερα τα σχολεία και επιστρέφουν στα θρανία τους οι περίπου σαράντα χιλιάδες Ηπειρώτες μαθητές όλων των βαθμίδων.


Το πρόγραμμα προβλέπει παραμονή στις αίθουσες και ενημέρωση για την πανδημία και τα μέτρα προστασίας. Στις 11, και αφού παραλάβουν βιβλία και μάσκες, θα παραστούν στον αγιασμό.


Συνεργεία των 18 Δήμων της Ηπείρου στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επιδόθηκαν σε «αγώνα δρόμου» προκειμένου να εφοδιάσουν με μάσκες και υλικά απολύμανσης τα περίπου 350 σχολικά συγκροτήματα της Περιφέρειας.


Φέτος στην Ήπειρο, κυρίως λόγω έλλειψης μαθητών, ανεστάλη η λειτουργία 23 Νηπιαγωγείων και 13 Δημοτικών Σχολείων. Οι μαθητές τους θα μεταφέρονται με ευθύνη και έξοδα της Περιφέρειας σε γειτονικά σχολεία. Από το τέλος Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και η διανομή γευμάτων στους μαθητές 52 σχολείων της Ηπείρου. Συγκεκριμένα θα διανέμονται γεύματα σε 20 Δημοτικά σχολεία της Άρτας, 11 της Θεσπρωτίας και 21 των Ιωαννίνων,όπως σημειώνει η Ερτ Ιωαννίνων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]