Λευκάδα ο ασφαλής προορισμός για το φετινό καλοκαίρι....Η Λευκάδα σε περιμένει: just cross the bridge!

Το Lefkada Slow Guide μαζί με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, δημιούργησαν το μήνυμα Η Λευκάδα σε περιμένει: just cross the bridge δίνοντας 8 λόγους για να επισκεφτεί κανείς φέτος το νησί. 

«Απλώς περάστε τη γέφυρα», αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι επιχειρηματίες της Λευκάδας προς όλους όσους ψάχνουν πού θα περάσουν φέτος τις διακοπές τους. Σας βρήκαμε 8 λόγους για να επιλέξετε τη Λευκάδα. Είστε έτοιμοι;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΟΔΙΚΩΣ

Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί στο οποίο μπορείς να βάλεις τις βαλίτσες σου στο πορτμπαγκάζ και να φτάσεις χωρίς να χρειαστεί καν να πατήσεις το πόδι σου σε πλοίο. Χάρη στην πλωτή γέφυρα σε λιγότερο από ένα λεπτό μεταβαίνεις από την ηπειρωτική στη νησιωτική χώρα. Ξέχνα λοιπόν το άγχος του να προλάβεις την πτήση ή το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο, ξέχνα τις αναμονές και τα γεμάτα κόσμο αεροπλάνα και καράβια. Φέτος θα ξυπνήσεις την ώρα που θες, θα μπεις στο αμάξι σου, θα βάλεις τη μουσική σου και με ευκολία και ασφάλεια θα φτάσεις στο νησί πριν καν το καταλάβεις. Επιπλέον χάρη στο σύγχρονο οδικό δίκτυο και έπειτα από την πρόσφατη ολοκλήρωση της Ιονίας οδού, φτάνεις τόσο γρήγορα και άνετα που το νησί είναι ο ιδανικός "city break" προορισμός ακόμα και για ένα σύντομο τριήμερο.

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Αν το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα Λευκάδα είναι γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά και ολόχρυσες παραλίες, δεν σε αδικώ. Η Λευκάδα έχει ταυτιστεί με τις θάλασσές της που κερδίζουν κάθε χρόνο Γαλάζιες σημαίες και φιγουράρουν στα ταξιδιωτικά περιοδικά όλου του κόσμου. Το Πόρτο Κατσίκι αναμφίβολα είναι η βασίλισσα όλων των παραλιών και σήμα κατατεθέν του νησιού. Όσες φορές και να βρεθεί κανείς εδώ, το δέος που δημιουργεί αυτό το μέρος, παραμένει το ίδιο. Απόκρημνα βράχια στεφανώνουν τη βοτσαλωτή αυτή παραλία με τα κυανά νερά που μέχρι πριν κάποια χρόνια απολάμβαναν κατ' αποκλειστικότητα χαριτωμένες κατσίκες, εξού και το όνομα Πόρτο Κατσίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]