Δεν έγινε αποδεκτή από τον Δήμο Πωγωνίου η παραίτηση του προέδρου της Τ.Κ Παρακαλάμου . Κων/νου Μπίκα

Μη αποδεκτή έκανε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης την παραίτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Παρακαλάμου κ. Κων/νου Μπίκα που κατέθεσε σχετική επιστολή μετά από επίθεση που δέχτηκε από μεμονωμένους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας. 
Το θέμα συζητήθηκε και σε έκτατη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Παρακαλάμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου και στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Γκόγκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Φωτίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Ντότης καθώς και πλήθος κατοίκων.
Ο κ. Μπίκας απευθύνθηκε στους παρευρισκομένους λέγοντας ότι οι λεκτικές επιθέσεις που δέχεται από μεμονωμένες συνδημότες καθώς και η αμφισβήτηση στο έργο του τον οδήγησαν στην απόφασή του να παραιτηθεί.
Τόσο τα υπόλοιπα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου όσο και οι παρευρισκόμενοι εξήραν το έργο του κ. Μπίκα και του ζήτησαν να αναθεωρήσει την απόφασή του. Μάλιστα τα μέλη του Τ.Σ. αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους. 
Ο Δήμαρχος κ. Καψάλης αφού καταδίκασε τις επιθέσεις υπογράμμισε ότι ο θεσμός του Προέδρου θα πρέπει να προστατευτεί και  σημείωσε ότι είναι άδικο να παραιτηθεί ένας νέος άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο χωριό του. «Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες αήθεις συμπεριφορές. Η δημοκρατία απαιτεί διάλογο και η βία δεν έχει καμία θέση. Ο κ. Μπίκας έχει προσφέρει πολλά στον Παρακάλαμο και συνεχίζει να δίνει λύσεις, πολλές φορές με προσωπικό κόστος. Ο Δήμος Πωγωνίου και κάθε Δήμος έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους» κατέληξε συμπληρώνοντας ότι δεν θα κάνει δεκτή την παραίτησή του.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι λοιπές τοποθετήσεις. «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις τόσο εναντίον του κ. Μπίκα όσο και εναντίον όλων των αιρετών. Προτείνω στο Δήμαρχο να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Μπίκα με τον οποίο έχουμε την καλύτερη συνεργασία» δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Γκόγκος. 
Ο αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Φωτίου είπε: «Είναι ανάγκη να προστατεύσουμε το θεσμό του Προέδρου. Ο κ. Μπίκας είναι ένας άξιος νέος με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία». 
Το έργο του κ. Μπίκα εξήρε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Ντότης καθώς και πολλοί συγχωριανοί όπως οι κ.κ. Τάσος Κουρής και Μίμης Σκαρώνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]