Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων:Λαϊκά μπάνια ...2η εκδρομή

ΛΑΙΚΑ ΜΠΑΝΙΑ 2020
2η ΕΚΔΡΟΜΗ

Βρισκόμαστε σε νέα καπιταλιστική κρίση, με χιλιάδες απολύσεις, μειώσεις μισθών, εκ περιτροπής εργασία, εντατικοποίηση, και πολλοί εργαζόμενοι έχουν υποχρεωθεί ήδη, να κάνουν χρήση όλης της κανονικής τους άδειας την περίοδο της πανδημίας. Η επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων θα ενταθεί μπροστά στα σχέδια ανάκαμψης των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.
Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων και των ανέργων για αναψυχή, ξεκούραση και διακοπές, απέναντι στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών δε θα πάνε ούτε φέτος διακοπές. Ενώ μεγάλο μέρος των εργαζομένων δεν έχει την δυνατότητα έστω για μία εκδρομή στη θάλασσα. Η απάντηση των εργατών, των υπαλλήλων, των ανέργων, των σωματείων της πόλης είναι η αλληλεγγύη!
Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, στα πλαίσια της προσπάθειας για άμεσα μέτρα ανακούφισης της Εργατικής Τάξης, το Εργατικό Κέντρο παίρνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία και διοργανώνει ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή για μπάνιο στη Λούτσα Πρεβέζης, για τα μέλη των Σωματείων της δύναμής του.
Τα λεωφορεία ξεκινούν στις 8:00 το πρωί από την Περιφέρεια (Κεντρική Πλατεία) και στις 5:00 αναχωρούν από τη Λούτσα.
Απαραίτητη προϋπόθεση μόνο η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνο: 2651032513    (9 το πρωί με 2 το μεσημέρι) μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.
             Με αίσθημα ευθύνης και παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας οργανώνουμε την αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]