Επίθεση με βιτριόλι:Κάμερα κατέγραψε γυναίκα να φτάνει στο σημείο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ερτ κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την γυναίκα το πρωί της Τετάρτης όταν φτάνει  στην περιοχή της Καλλιθέας ,λίγα μόλις λεπτά πριν από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.
Η γυναίκα κατεβαίνει από όχημα και κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου.Στη συνέχεια όταν βγαίνει μετά την επίθεση δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας που να την έχει καταγράψει ,η εικόνα από την κάμερα δεν είναι τόσο καθαρή για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να έχουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο ,είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη .Εκτιμούν όμως πως με τη σχετική ανάλυση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Αστυνομίας θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με αποτέλεσμα έτσι ίσως να βοηθήσουν την Ιωάννα να αναγνωρίσει το πρόσωπο αυτό που της έριξε το βιτριόλι το πρωί της περασμένης Τετάρτης.Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος ,προσπαθούν να βρουν την αφετηρία αλλά και το σπίτι που διαμένει .
Φαίνεται ,σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  να έχει κάνει σημαντικά λάθη σε όλη τη διαδρομή αλλά και στην επίθεση τα οποία εκμεταλλεύονται βήμα βήμα οι αστυνομικοί και προσπαθούν να την εντοπίσουν.
Συνδυαστικά με μαρτυρίες ,καταθέσεις και οπτικό υλικό υπάρχει η εκτίμηση στις αστυνομικές αρχές ότι θα εντοπίσουν τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη.
Παράλληλα εκτιμούν ότι σήμερα θα καταθέσει και η Ιωάννα και ίσως με την κατάθεσή της τους βοηθήσει να φτάσουν πιο γρήγορα στα ίχνη αυτής  της γυναίκας  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]