ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Το Θέατρο Έκφραση υποδέχεται και πάλι τους σπουδαστές του!


Επαναλειτουργούν από σήμερα τα εργαστήρια για εφήβους και ενήλικες
Μετά την αναγκαστική ανάπαυλα που επέβαλε ο κορωνοϊός», έφτασε η ώρα να… πάρουν ξανά μπροστά οι «μηχανές» του Θεάτρου Έκφραση!
Έτσι, επαναλειτουργούν και πάλι από σήμερα τα θεατρικά εργαστήρια που απευθύνονται σε συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 11 ετών, δηλαδή όσα αφορούν σε έφηβους και ενήλικες, με βάση τη σχετική απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη σεζόν λειτουργούν Εργαστήρια Θεάτρου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Το Θέατρο Έκφραση ανοίγει λοιπόν ξανά τις πόρτες για τους μεγαλύτερους μαθητές του, ενώ αναμένει σχετική απόφαση του υπουργείου και για τις μικρότερες ηλικίες σπουδαστών των θεατρικών του δράσεων. Φυσικά, η επαναλειτουργία των δομών του γίνεται με βάση όλες τις συστάσεις και οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για την προστασία όλων από τον COVID-19.
 Πρώτιστο μέλημα των υπευθύνων και του προσωπικού του Θεάτρου είναι η ασφαλής  επαναλειτουργία των εργαστηρίων του και προς αυτή την κατεύθυνση θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα απαιτούμενα μέτρα, τόσο από πλευράς των διδασκόντων όσο και από τους σπουδαστές, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοϊού. Εδώ απαραίτητη είναι η επίδειξη ατομικής ευθύνης από όλους!
*Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Θεάτρου Έκφραση: 2651 554505, στο email: ekfrasinet@gmail.com, και στη σελίδα στο facebook: Θέατρο Έκφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]