Επαναλειτουργεί ο Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων

Στα πλαίσια της χαλάρωσης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας το Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Ιωαννίνων αποφάσισε την επαναλειτουργία του Συλλόγου από την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. 
Μέχρι πριν την πανδημία βρισκόμασταν στην καφετέρια του Olympic μετά από συνεννόηση με τον κ. Σιούτη Ευστάθιο Διευθυντή του Ξενοδοχείου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία του αλλά και την συμπαράσταση που μας έδειξε όλο αυτό το διάστημα.
Ο Σύλλογος για το επόμενο διάστημα θα φιλοξενείτε σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου μετά από σχετικό αίτημα μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Έξαρχο Νικόλαο και το Διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου που στέκονται δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε.  
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 18:00-20:00  στο Εργατικό Κέντρο θα βρίσκεται ο Πρόεδρος Στρατσιάνης Παναγιώτης (6971619177) και ένα μέλος του ΔΣ για εγγραφές-ανανεώσεις συνδρομών.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η προσέλευση στο Εργατικό Κέντρο στην αίθουσα που μας έχει διατεθεί θα γίνετε μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού που θα προγραμματίζετε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Στρατσιάνη Παναγιώτη 6971619177 για την αποφυγή συνωστισμού και διασποράς του ιού.
Για την ασφάλεια ΌΛΩΝ θα ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:
- Θα πρέπει να διατηρείτε η απόσταση του 2 μέτρων μεταξύ των παρευρισκόμενων εντός του χώρου του γραφείου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
- Συστήνεται στους επισκέπτες να φορούν προστατευτική μάσκα κατά την παραμονή τους στο χώρο του γραφείου.

Υπενθυμίζουμε ότι για εγγραφή στο Σύλλογο χρειάζεται:

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

-5 μικρές φωτογραφίες μια για κάθε μέλος (εαν τα παιδιά είναι κάτω των 6 ετών δεν χρειάζεται).

-10€ η εγγραφή και 10€ η συνδρομή ετήσια για ΟΛΗ την οικογένεια και ΟΧΙ για κάθε μέλος ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]