Θωρακίζονται τα σύνορα στον Έβρο 280 αστυνομικοί μετακινούνται στην περιοχή

Από αύριο Πέμπτη 28 του Μάη 14 διμοιρίες των ΜΑΤ και 280 αστυνομικοί από όλη τη χώρα σύμφωνα με την Καθημερινή μετακινούνται στον Εβρο   καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξει αύξηση της πίεσης το επόμενο διάστημα.
Οπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στον ΣΚΑΙ "παίρνουμε τα μέτρα μας για να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα αιφνιδιασμού "
Εκτός από τη μετακίνηση 280 αστυνομικών έχει ζητηθεί η  μετακίνηση επιπλέον 125 αστυνομικών προκειμένου να ενισχυθούν τα τοπικά αστυνομικά Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης .
Στόχος της μετακίνησης είναι η ενίσχυση των δυνάμεων στις Καστανιές και τις Φέρες τα σημεία όπο τον περασμένο Μάρτιο εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη πίεση κατά την προσπάθεια   μαζικής εισόδου  μεταναστών στη χώρα μας .
Στον Εβρο όπως σημειώνει το dikaiologitika.gr βρίσκονται ήδη 100 άτομα της Frontex και σύμφωνα με αρμόδιες πηγές αναμένεται να μείνουν όλο το καλοκαίρι .
Παράλληλα 400 αστυνομικοί μόνιμη δύναμη βρίσκονται στην περιοχή ,200 εθελοντές αστυνομικοί που βρίσκονται εκεί με δικά τους έξοδα ,150 ένστολοι ενισχυτική δύναμη από το σχέδιο Ασπίδα και επιπλέον 400 συνολικά 1.100 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]