ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Αύριο η τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού

Μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς Καρναβαλιού πλέον και όλη η Ήπειρος γίνεται μια αποκριάτικη αγκαλιά στο Καρναβάλι, του Καρναβαλικού Κομιτάτου, στην Πρέβεζα. Συμμετοχές με μεγάλους αριθμούς στα γκρουπ, από τα Γιάννενα, την Άρτα, την Πρέβεζα και γειτονικές περιοχές και σε εξέλιξη το πρόγραμμα των πολύχρωμων ημερών και νυκτών. Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου πραγματοποείται η τελετή της επίσης έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πάρκινγκ (πρώην κινηματογράφος ΓΚΛΟΡΙΑ) και ώρα 19.30. Η Πρέβεζα φορά τα αποκριάτικά της και οι καταστηματάρχες στολίζουν αποκριάτικα τα καταστήματά τους, για να υποδεχθούν τις μεγάλες γιορτές του Κομιτάτου, για το Καρναβάλι του 2020. Οι Καρναβαλιστές ψάχνουν στις ντουλάπες τους, άλλοι είναι πιο έτοιμοι, για να φορέσουν κάποια από τις Αποκριάτικες στολές τους στην τελετή επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού. Τα καφέ και τα μπαρ που αγαπούν την αποκριά και στηρίζουν τις δραστηριότητες του Κομιτάτου, στηρίζοντας  τον τόπο μας πάνω απ' όλα, διαφοροποιούν  το μουσικό τους πρόγραμμα παίζοντας  χαρούμενη Ελληνική και ξένη Αποκριάτικη μουσική. Όλα πλέον είναι έτοιμα για να αλληλοευχηθούμε : Καλή Αποκριά -Καλό Καρναβάλι- και με "επίσημο" τρόπο!

Πρόγραμμα επίσημης τελετής έναρξης του Καρναβαλιού

Από ώρα 19 00-Αποκριάτικη Ελληνική και ξένη μουσική από τον DJ του Κομιτάτου, Κώστα Προβατά.

Ώρα : 19.30 : Επίσημη κήρυξη της έναρξης του Καρναβαλιού από τον Δήμαρχο Πρέβεζας

Νίκο Γεωργάκο.

Υπόλοιπο πρόγραμμα : συμμετέχουν τα μουσικοχορευτικά σχήματα : "Pa Bailar¨", "Κρόταλα", "Dance Flame", "Ηχοτρόπιο", "Step up& move your body", "Χοροχώρος Έκφραση"

Όπως κάθε χρόνο αυτή τη μέρα που είναι γιορτή για την αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Η βραδιά θα κλείσει με υπέροχα αποκριάτικα τραγούδια που θα παίξει ο  DJ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας Κώστας Προβατάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]