Ιωάννινα:Αλλοδαπός μετέφερε ..με το αζημίωτο αλλοδαπούς Συνελήφθη στο Καλπάκι

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μη νόμιμους αλλοδαπούς
Συνελήφθη, χθες (30-01-2020) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Β΄ Δελβινακίου, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος των μη νόμιμων αλλοδαπών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen ενώ δύο εξ αυτών κατείχαν διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τα δύο πλαστά διαβατήρια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]