Ιωάννινα:Ενημερωτική δράση για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη από την 1η ΤΟΜΥ

Ενημερωτική δράση για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη πραγματοποίησε σήμερα η 1η ΤΟΜΥ Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών.
Στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου το επιστημονικό προσωπικό της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας υποδέχθηκε τους πολίτες, μέτρησε το σάκχαρό τους και τους έδωσε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την διατροφή τους.
Η παθολόγος Αναστάζια Κεή σε δηλώσεις της τόνισε ότι οι ενημερωτικές δράσεις σκοπό έχουν να αναδείξουν την αξία της πρόληψης.
«Επιθυμία της 1ης ΤΟΜΥ είναι να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες αυτές, πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την αξία της πρόληψης. Όταν υπάρχει η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τότε τα οφέλη τέτοιων δράσεων μεγιστοποιούνται» τόνισε και ευχαρίστησε το Δήμο Ιωαννιτών για την συνεργασία.
Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ από την πλευρά του υπογράμμισε ότι ο αριθμός ασθενών που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη είναι μεγάλος γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας.
«Η πρόληψη είναι πιο σημαντική από την θεραπεία» σημείωσε και ευχαρίστησε το προσωπικό της ΤΟΜΥ για την δράση που υλοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]