Ήπειρος:Προεκλογική ατζέντα της ημέρας

Η Κόνιτσα τελευταίος σταθμός της νικηφόρας προεκλογικής εκστρατείας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά» σήμερα Παρασκευή, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατεία επισκέφθηκε την Κόνιτσα.
Εκεί, μεταξύ των άλλων, επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων Νίκου Εξάρχου και Βασίλη Σπανού και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Παράλληλα, είχε μια σύντομη συνάντηση και με τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής ψηφοδελτίου για την τοπική κοινότητα Μάκη Χατζηεφραιμίδη, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία.



ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Ν. ΓΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ



24 Μαΐου 2019
Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμος Ιωαννιτών ήταν οι τελευταίοι σταθμοί του Νίκου Γκόντα στα πλαίσια των προεκλογικών επισκέψεων. Ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε τις υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου και ενημερώθηκε για πολλά ζητήματα που αφορούν  τους εργαζόμενους σ αυτές . Χθές το απόγευμα επισκέφθηκε τα Καρδαμίτσια  και τον Βοτανικό όπου έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων για την πλήρη αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής των περιοχών τους. Ο κ. Γκόντας υποσχέθηκε να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου Καρδαμιτσίων  το οποίο επί πολλά χρόνια μένει αναξιοποίητο. Στο Βοτανικό ο κ.Γκόντας αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν επί εποχής του τα οποία ανέδειξαν ολόκληρη την περιοχή και σήμερα του δίνεται η δυνατότητα να γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

ΑΡΤΑ

Επισκέφθηκα σαν υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων μαζί με υποψήφιους συμβούλους μας την Ανέζα, όπου και εδώ είχαμε θερμή υποδοχή.
Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια
υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]