Ιωάννινα:Το "ευχαριστώ" του ΦίλιππουΕυαγγέλου( Μπανόλα ) για την εκλογή του

Ευχαριστήρια επιστολή για την εκλογή μου ως Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιωαννιτών (από εκλογική περιφέρεια Παμβώτιδος) με την παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023

Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητές δημότισσες και αγαπητοί δημότες του Δήμου Ιωαννιτών,

Μετά από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ιωαννιτών (Παμβώτιδος) στις πρώτες θέσεις δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις με την ιδιαίτερα αυξημένη δύναμη των 1.107 ψήφων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την επικεφαλής της παράταξης μας κ. Τατιάνα Καλογιάννη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όλους τους συνυποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, καθώς επίσης όλους τους πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών που συνομιλήσαμε καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Αποτελεί εξαιρετική τιμή και αυξημένη ευθύνη για μένα η αυξημένη δύναμη που μου δώσατε. Να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι θα προσπαθώ σε καθημερινή βάση να μην σας διαψεύσω.
Βασικές μου αρχές σε αυτή την προσπάθεια θα αποτελούν η διάθεση προσφοράς, η μεθοδική εργασία, οι νέες ιδέες και ο σεβασμός στον πολίτη, με απώτερο σκοπό την ισομερή ανάπτυξη όλου του Δήμου Ιωαννιτών.
Κλείνοντας, σας διαβεβαιώνω ότι σε μια εποχή που ζούμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας θα προσπαθήσω να είμαι ΠΑΡΩΝ κάθε στιγμή ώστε να συμβάλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας, του χωριού μας, της πόλης μας και γενικότερα του Δήμου Ιωαννιτών.

- Με ιδιαίτερη εκτίμηση -
                                                                    Ευαγγέλου Φίλιππος (Μπανόλας)       
        Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών (Παμβώτιδος)           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]