ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ήπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο Συνελήφθη, χθες (15-04-2019) μετά τα μεσάνυκτα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 40χρονος κατείχε και επέδειξε διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου.
Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε από το  Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, που ενεργεί την προανάκριση. 

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (15-04-2019) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος αλλοδαπός και μία 19χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (15-04-2019) το βράδυ στην Φιλοθέη Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]