Λ. Αυγενάκης:«Είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατό»



«Συζητάμε για το πιο στημένο-μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία. Είναι η απόλυτη γελιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκηςστο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4της Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Παπαδόπουλο.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

Ο μεν κ. Τσίπρας, προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του υπεύθυνου πολιτικού ηγέτη και από την άλλη ο όψιμος πατριώτης κ. Καμμένος, τώρα θυμήθηκε ότι μπορεί να σώσει την παρτίδαμε δανεικούς βουλευτές.

Η ΝΔ δεν θακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε μετά. Αυτό που δεν έπραξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι πρωθυπουργοί, ήρθε τώρα ο πρόθυμος και εύκολος κ. Τσίπρας να το πράξει.

Ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει χρησιμοποιήσει την ίδια γλώσσα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, επιχειρηματολογώντας γιατί η Παράταξή μας δεν θα στηρίξει αυτή τη Συμφωνία.

Δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα μ’ αυτήν την πολιτική ρευστότητα και μ’ αυτό το κλίμα. Είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατό. Η ημερομηνία για πρόωρες εκλογές κάθε μέρα έρχεται και πιο κοντά.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου είναι η κατάλληλη, η ιδανική για την Θεσσαλονίκη, δεδομένων των γνώσεων και της εμπειρίας που διαθέτει. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θα πράξουν αυτό που είναι το σωστό και το χρήσιμο για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]