ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

'Αρτα:Eδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό»

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας διοργανώνει
εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό» την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας (διεύθυνση: Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου).
Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους σαν ομιλητές ο Δημήτρης Μπράτης, αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) και ο Χρήστος Βαγενάς, μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΟΚΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής).
Σας προσκαλούμε όλες κι όλους στην εκδήλωση, να συζητήσουμε γα το σοβαρό θέμα της κοινωνικής ασφάλισης έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας σαν αποτέλεσμα των συνολικών εφαρμοζόμενων πολιτικών.
Σας καλούμε να παλέψουμε όλοι ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, ενάντια στις περικοπές μισθών και συντάξεων, να παλέψουμε για προσλήψεις μόνιμης και σταθερής εργασίας, για μείωση της ανεργίας, για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, για κοινωνική πολιτική, για δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό, για αξιοπρεπή ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]