Βουλιαράτες :Σύσσωμο το χωριό στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα [φωτό-βίντεο]

Συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του Κωνσταντίνου..

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε  σήμερα από το θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα ,που έπεσε νεκρός από πυρά αλβανικών αστυνομικών δυνάμεων   στους Βουλιαράτες ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου .
Όλοι οι χωριανοί  στο πλευρό της οικογένειας από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να συμπαρασταθούν  στον πατέρα ,τη μητέρα και τις αδερφές του  ώστε να αντέξουν το "Γολγοθά" που ανεβαίνουν καθώς  τόσες μέρες μετά τη  "φυγή" του παιδιού τους οι αλβανικές Αρχές δεν έχουν παραδώσει   τη σορό του παρά τις συνεχείς εκκλήσεις ..
Όλο το χωριό σήμερα το πρωί βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου  για να παραβρεθεί στο μνημόσυνο που τέλεσε η οικογένεια του Κωνσταντίνου .
Σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο με τραγικούς πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειάς του,όλοι   με μάτια βουρκωμένα άναψαν ένα κερί και  προσευχήθηκαν για τον Κωνσταντίνο τους  .
 Τα λόγια του   και η ευχή του ιερέα  για κουράγιο και υπομονή να αντέξουν την τραγωδία που χτύπησε το σπιτικό τους "βάλσαμο" για την οικογένεια του Κωνσταντίνου ....
Η μητέρα του 35χρονου ανάμεσα στα σπαρακτικά λόγια για το  χαμό του παιδιού της  απηύθυνε για μια ακόμη φορά έκκληση  προς τις αλβανικές Αρχές να παραδώσουν το συντομότερο δυνατόν τη σορό του  παιδιού τους ώστε να μπορέσουν να τον θρηνήσουν και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του χωριού ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]