Για τη μη περικοπή των συντάξεων: ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων, Κουρουμπλής

Η ΝΔ «ποντάρει στην περικοπή των συντάξεων», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, που σημείωσε πως «στο βάθος της σκέψης» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι να τηρηθούν, τα συμφωνηθέντα για τις συντάξεις γιατί ποντάρει στην περικοπή» τους.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Κουρουμπλής επεσήμανε πως «ο κ. Μητσοτάκης είπε χθες και μια εξαιρετικά περίεργη φράση: ‘Μακάρι να μην συμβεί’. Αλλά με μακαρισμούς δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν πολιτικά ζητήματα. Η Νέα Δημοκρατία διέπραξε ένα μεγάλο ατόπημα, ότι δεν συστρατεύονται έστω και τώρα με την κυβέρνηση για το θέμα αυτό. Από μια τέτοια πολιτική γενναιότητα δεν έχει να χάσει κάποιος. Η λογική αυτή που έχουν είναι πολύ μικρόψυχη απέναντι σε ανθρώπους που τους έκοψαν τις συντάξεις δώδεκα φορές».

Όπως είπε, «το θέμα των συντάξεων είναι ιερό, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς τους κυρίους δεν έχουν ζήσει ποτέ και δεν ξέρουν πως η σύνταξη δεν αφορά μόνο τον συνταξιούχο αλλά πολλούς ανθρώπους μέσα στην οικογένειά του».

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]