ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος Π.Γ ΛΑ.Ε σε Άρτα, Ιωάννινα , Κέρκυρα Λευκίμμη


Ο Δ. Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑ.Ε θα πραγματοποιήσει το εξής πρόγραμμα περιοδειών-συναντήσεων σε Άρτα, Γιάννενα Κέρκυρα και Λευκίμμη.
1. Στις 1/6 στη 1 μμ συνάντηση με το σύλλογο εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Άρτας για το απλήρωτο προσωπικό στην καθαριότητα και στη σίτιση. Στις 1:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Άρτας μαζί με μέλη της Νομαρχιακής Άρτας της ΛΑΕ θα συναντηθούν με τη Διοίκηση του σωματείου της επιχείρησης ΒΙΚΗ, που είναι σε διαδικασία πτώχευσης.
2. Στις 1/6 στις 6 το απόγευμα στα Γιάννενα θα παραβρεθεί στη πανηπειρωτική συγκέντρωση κοινωνικών κινημάτων και συλλογικών φορέων ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ήπειρο και εν συνεχεία θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
3. Στις 2/6, στις 6:30 μμ μαζί με τον πρώην βουλευτή της ΛΑ.Ε στο νομό Κέρκυρας Στέφανο Σαμοΐλη και τοπικά στελέχη της ΛΑΕ θα συναντηθεί με τους απολυμένους συμβασιούχους του Δήμου Κέρκυρας, στο Μαράσλειο, θα περιοδεύσουν στη Λευκίμμη και στις 8 μμ θα παραβρεθούν στη συγκέντρωση-συναυλία διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο σύλλογος «Αλεύχιμον» στο ποτάμι Λευκίμμης, ενάντια στη λειτουργία του παράνομου ΧΥΤΑ νότιας Κέρκυρας στα Μεσοράχια αλλά και στην επιχειρούμενη ποινικοποίηση αυτού του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]