Iωάννινα:Τοπικά... φαινόμενα

Πόση σημασία δίνει άραγε η Δημοτική Αρχή στα περιουσιακά στοιχεία της πόλης; Απέναντι από το Γιαννιώτικο Σαλόνι, ένας κάδος πάνω, ένας κάτω... παρατημένος για πόσον καιρό τώρα.Κόστος κάδου; Κάποιες εκατοντάδες ευρώ… σιγά τώρα... λεφτά υπάρχουν. (βλ. κόστος νέας και αχρείαστης πλατείας)

Πού κατέληξε η μεγάλη αφίσα του Δήμου για το Γιαννιώτικο Σαλόνι; Στην πλαγιά πίσω από τον πεζόδρομο, δίπλα στο τρεχούμενο ρυάκι. Ο σεβασμός στο περιβάλλον σε αφήνει άναυδο...

Για όσο καιρό άραγε θα βλέπουμε ακόμη αυτό το θέαμα -και όχι μόνον εμείς αλλά και όλοι όσοι αποφοίτησαν από το εδώ Πανεπιστήμιο και έρχονται να ξαναδούν τα παλιά τους λημέρια. 

Δεν φροντίζουν τουλάχιστον ούτε να το καλύψουν με κάποιον τρόποή να αφήσουν κάποια δημιουργικά μυαλά να αυτοσχεδιάσουν αντί να μουτζουρώνουν τοίχους σπιτιών και κτηρίων.

Υπάρχουν ακόμη και τεράστια πανό που θα μπορούσαν να αναπαριστούν κάποια τοπία της πόλης για διαφημιστικούς σκοπούς. Δεν είναι δύσκολο να γίνει, μεράκι χρειάζεται... που φαίνεται να λείπει από τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς μας άρχοντες.
 Μπορεί να έγιναν τα πεζοδρόμια στη Δόμπολη αλλά κάποια μπάζα έμειναν εκεί, πάνω  στο γρασίδι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]