ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ο ομογενής Χρυσόστομος Δήμου αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεων

Ο ομογενής Χρυσόστομος Δήμου αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεων


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικών, Χρυσόστομος Δήμου συμμετέχει ως αξιολογητής νεοφυών επιχειρήσεων του MIT EnterpriseForumGreece στο διαγωνισμό MITEF GreeceStartupCompetition, ένα διεθνή «επιταχυντή» για την ανάπτυξη, τ
ην ποιοτική αναβάθμιση και την προώθηση της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας, με βάση τα ακόλουθα τρία κριτήρια: τεχνολογική καινοτομία, ικανότητα επέκτασης στην παγκόσμια αγορά και δυναμική για ουσιαστικό αντίκτυπο στην οικονομία. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων.

Ο Χρυσόστομος Δήμου είναι Πρόεδρος των Περιφερειών Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής του διεθνούς ομίλου ROTO.  Είναι επίσης μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε επιμελητήρια & συνδέσμους επιχειρηματικότητας στις ΗΠΑ. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), ΕυρωπαϊκήΟικονομία (ΜΑ) και Επιχειρησιακή Έρευνα. Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας από το Harvard, MIT, Wharton, Columbia και Berkeley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]