Η Λαϊκή Ενότητα Άρτας για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Ήπειρο 23-24 Οκτωβρίου 2017


Μην μας περιμένετε δεν συμμετέχουμε στη φιέστα σας!

Την ώρα που οι κυβερνώντες περιοδεύουν σε συνέδρια-φιέστες για την δήθεν παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ο κ.Τσίπρας άξιος εντεταλμένος των ισχυρών της Ευρώπης και των ΗΠΑ, υλοποιεί στο ακέραιο τις απαιτήσεις των δανειστών οι οποίοι ζητάνε νέες θυσίες και νέο αίμα.
Απαιτούν την περιουσία των εξαθλιωμένων από τα μνημόνια πολιτών. Απαιτούν τις ενεργειακές υποδομές και τους υδάτινους πόρους της χώρας. Απαιτούν τον αφανισμό κάθε έννοιας εργασιακού δικαίου. Λεηλατούν εισοδήματα και συντάξεις.
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί με τα λεγόμενα "περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια" να πουλήσει το παραμύθι της "δίκαιης ανάπτυξης για όλους". Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη και τη βιώνουμε όλοι μας. Τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν την βίαιη φτωχοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού εξαιτίας των μνημονίων και της "πάση θυσία" παραμονής στην ευρωζώνη, ενώ ο πλούτος συγκεντρώνεται σε λίγους. Η ανεργία θερίζει, ιδιαίτερα τους νέους, η "ελαστική" εργασία γίνεται καθεστώς, το ξεπούλημα οργανισμών στρατηγικής σημασίας αποδυναμώνει τη χώρα.
Για ποια ανάπτυξη μιλάνε; Με ποιες πιστώσεις; Με ποια έργα υποδομής; Με φορολογία που στραγγίζει τη ρευστότητα απ΄την αγορά για να τροφοδοτεί τ θηριώδη πλεονάσματα; Με "μισή" εργασία αντί της πλήρους απασχόλησης; Με ποιες δημόσιες επενδύσεις; Με παχιά λόγια; Αλήθεια που βρίσκονται όλες εκείνες οι επεξεργασίες απ΄τα αντίστοιχα συνέδρια που ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση διοργάνωνε πριν από τρία χρόνια παραμονές εκλογών του Γενάρη του ΄15;
Η απάντηση στη νέα εκστρατεία εξαπάτησης της κοινής γνώμης της κυβέρνησης και στον κατήφορο της χώρας μας είναι μία και μοναδική: Μέτωπο εδώ και τώρα όλων των αριστερών ριζοσπαστικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, φτώχεια και κοινωνική κατρακύλα και ψευτομεταρρυθμιστές "Ευρωπαϊστές" που μας έχουν καταντήσει χώρα προτεκτοράτο. Με έξοδο από την ευρωζώνη, εθνικό νόμισμα, διαγραφή του χρέους και σεισάχθεια των ιδιωτικών χρεών.
Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]