Η Κλεοπάτρα ξανάρχεται στο Άκτιο.

Ο «Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας» και το «Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Νο 24 βιβλίου του Δρ. Χαράλαμπου Γκούβα. Πρόκειται για ανάστροφο ιστορικό μυθιστόρημα με τίτλο «Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ», εκδόσεις «Απειρος Χώρα», Αθήνα 2016.
 H παρουσίαση με προβολή διαφανειών, θα γίνει στο κινηματοθέατρο της Πρέβεζας «ΟΑΣΙΣ», οδός Περδικάρη 2, το ΣΑΒΒΑΤΟ 07 Μαΐου 2016 και ώρα 12.00. Θα προλογίσουν ο Θωμάς Δήμας, Πρόεδρος του ΙΣΠ, ο Ευάγγελος Κυτίνος, χημικός μηχανικός και συγγραφέας, και η Ντίνα Ζήδρου, αρχαιολόγος και συγγραφέας. Η εκδήλωση θα διαρκέσει μία ώρα περίπου και ο συγγραφέας θα υπογράψει βιβλία. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις του βιβλίου στην Άρτα, στά Ιωάννινα, και στο Χαλάνδρι Αττικής. ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ.

«Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ»
Μυθιστόρημα του Χαράλαμπου Γκούβα
Εκδόσεις «Άπειρος Χώρα», Αθήνα 2016

Λίγα λόγια του εκδότη
Ένα ασυνήθιστο μυθιστόρημα μας παρουσιάζει ο πολυγραφότατος γιατρός Χαράλαμπος Γκούβας. Θέλοντας να επισημάνει τα Ελληνικά και διεθνή κακώς κείμενα στη σύγχρονη εποχή, «ξυπνάει» από τον τάφο την βασίλισσα Κλεοπάτρα VII με τη συνοδεία της και μας την φέρνει με ... 36 τριήρεις στο Άκτιο - Πρέβεζα, μετά από 2050 χρόνια από τη Ναυμαχία του Ακτίου, τό έτος 2020. Στις τρεις μέρες που θα παραμείνει εκεί η Κλεοπάτρα, γίνεται το πανδαιμόνιο. Ραντάρ, λιμενικό, αεροπορία, εξουσία, ξενοδοχεία, τεχνολογία, ιστορία, τουρισμός, πρωϊνά, γεύματα, δείπνα, υπουργοί, δημοσιογράφοι, συνεντεύξεις, Μουσεία, περίπατοι, Αμβρακικός, πτήσεις με τετρακόπτερα, Αχέρων, ομιλίες, τρακτέρ, διαδηλώσεις, νεκρομαντείο, Άδης, κλπ. Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Σπαρταριστοί διάλογοι, ειρωνία, σάτιρα, επιστημονική φαντασία, αποκαθηλωτικές ατάκες, σάρωση κάθε σύγχρονου προβλήματος στον πλανήτη, ιστορία, αρχαιολογία, γευσιγνωσία, πολιτική, θρησκεία, οικονομία, φιλοσοφία, στρατηγική, κλπ, εναλάσσονται και κρατούν τον αναγνώστη σε περιέργεια. Η Κλεοπάτρα έχει λύσεις γιά όλα και πολλές γνωριμίες επωνύμων στον ... Άδη. Στο τέλος, τους προσγειώνει όλους ανώμαλα. Η συνέχεια επί του κειμένου... Ετοιμασθείτε. Η Κλεοπάτρα ξανάρχεται!

Σπύρος Βασιλείου
“Άπειρος Χώρα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]