Θα μυρίσει καλοκαίρι

Θερμή εισβολή θα έχουμε τις επόμενες ώρες αλλά και ημέρες ως και τουλάχιστον το επόμενο Σαββατοκύριακο όπως προβλέπει το Greek-Weather.Org.

Η θερμοκρασία από τη Δευτέρα και κυρίως τη Τρίτη και τη Τετάρτη θα ανέβει ακόμα και πάνω από τους 25-26 βαθμούς Κελσίου στη δυτική, κεντρική, βόρεια και ανατολική Ελλάδα αλλά και σε περιοχές της νότιας χώρας μας.

Θα έχουμε μία αισθητή άνοδο της θερμοκρασίες με ζέστη σε πολλές περιοχές ενώ σε τμήματα της νότιας Κρήτης, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, η θερμοκρασίες δεν αποκλείεται να αγγίξει τιμές κοντά στους 29-30 βαθμούς Κελσίου ως και τη Πέμπτη προς Παρασκευή.

Η υγρασία θα είναι αυξημένη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]