Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες


Επειδή σε 7 μέρες από τώρα έχουμε Χριστούγεννα, έκανα ένα μικρό γκάλοπ στο γραφείο ρωτώντας τους συνεργάτες, ποια είναι η δική τους αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία. Είμαι σίγουρη, ότι με κάποιες από αυτές θα ταυτιστείτε γιατί είναι χαραγμένες στο μυαλό όλων μας.
Μόνος στο σπίτι…με διαφορά η πιο αγαπημένη
home alone photo
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα κατορθώματα του οκτάχρονου Kevin, ο οποίος από λάθος των γονιών του έμεινε μόνος του στο σπίτι, ενώ οι δικοί του έφυγαν για διακοπές στο Παρίσι. Στην προσπάθεια του να παραπλανήσει τους κλέφτες από το να διαρρήξουν το σπίτι τους, το κάνει να μοιάζει γεμάτο με κόσμο, μέχρι που οι κλέφτες καταλαβαίνουν, οτι ο Kevin είναι μόνος στο σπίτι και εκεί αναλαμβάνει δράση!
The holiday
jude_law_cameron_diaz
Εντάξει εδώ που τα λέμε μπορεί να έχει να κάνει αρκετά η επιλογή αυτή της ταινίας, επειδή δύσκολα ξεχνάς την ομορφιά των πρωταγωνιστών. Είναι μια ρομαντική κομεντί που αφορά δύο γυναίκες χωρισμένες, οι οποίες επιλέγουν να ανταλλάξουν σπίτια για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ερωτεύονται στις διακοπές των Χριστουγέννων τους , έχοντας όμως το φόβο, ότι με την επιστροφή τους θα χαθεί και ο ερωτάς τους.
While we were sleeping
while-you-were-sleeping-originalΣτην ρομαντική αυτή κομεντί, η Lucy, την οποία υποδύεται η γνωστή σε όλους Sandra Bullock, φλερτάρει με έναν άγνωστο άντρα, τον οποίο μια μέρα βλέπει να τον ληστεύουν και να τον σπρώχνουν στις ράγες του τρένου στο Chicago. Εκείνη τον διασώζει και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου μετά από παρεξήγηση, όλοι αρχίζουν να θεωρούν, ότι η Lucy ήταν η αραβωνιαστικιά του Peter. Μετά από επαφή με την οικογένεια του Peter, η Lucy ερωτεύεται τον αδερφό του Peter, τον Jack. Είναι μια πολύ όμορφη ταινία, η οποία στο τέλος σου αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση. Ο,τι πρέπει για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
The Family Man
family man
To πνεύμα των Χριστουγέννων θέτει σε δίλημμα την κοσμοθεωρία του Nicolas Cage σχετικά με το τι είναι σπουδαιότερο στην ζωή. Η οικογενειακή θαλπωρή και η συντροφικότητα συγκρούεται με την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία που επιφέρει όμως μοναξιά. Αφορά μια ρομαντική ιστορία , η οποία καταφέρνει να περάσει τα απαραίτητα μηνύματα, με το πνεύμα των Χριστουγέννων να κυριαρχεί.
post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]