Τους κάνει πλάκα το ΔΝΤ – Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε…

Μπορεί να μένει λίγος χρόνος για την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης έως το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου, ωστόσο, το ΔΝΤ αφήνει ακόμη ανοιχτή την ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα, όπως έκανε γνωστό με τις δηλώσεις του την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου, Γουίλιαμ Μάρεϊ.

Αν και τόνισε ότι οι επαφές μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης συνεχίζονται ακόμα κι όταν δεν υπάρχει «φυσική παρουσία» των κλιμακίων στην Αθήνα, ο Μάρεϊ είπε ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή της τρόικα στην Ελλάδα.

«Δεν έχω ημερομηνία να σας δώσω», ήταν η απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον, λέγοντας απλά πως για την ώρα το Ταμείο συζητάει με τις ελληνικές αρχές το τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα.

Όσον αφορά στα σχέδια περί χορήγησης προληπτικής γραμμής πίστωσης προς την Ελλάδα έκανε λόγο για μια συζήτηση «ακαδημαϊκή» και υπογράμμισε πως οι ελληνικές αρχές δεν έχουν απευθύνει αίτημα για προληπτική γραμμή.
 rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]