Σούπερ Μάρκετ: Αυτές οι αλυσίδες θα ανοίξουν την Κυριακή

 


Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο του Πάσχα με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων, στις 28 Απριλίου, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 – 16:00. Ανοιχτά όμως θα είναι και τα καταστήματα από πολλές αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ. Οσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι θα πρέπει να γνωρίζουν σε ποια μάρκετ θα μπορούν να πάνε.

Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων

Τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL θα παραμείνουν ανοιχτά για να υποδεχτούν τους καταναλωτές ενόψει Πάσχα για ψώνια. Το ωράριο που θα έχουν τα περισσότερα καταστήματα LIDL της χώρα θα είναι 11 πμ με 8 μμ. Οι καταναλωτές, μπορούν να αναζητούν το ωράριο του καταστήματος LIDL που τους ενδιαφέρει   ΕΔΩ.

Αντίθετα, ο Σκλαβενίτης θα συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να μην ανοίγει τις Κυριακές. Έτσι θα παραμείνει κλειστός εκτός από το κατάστημα στο Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park (Σπάτα) το οποίο θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως τις 20:00.


Τα My Market θα λειτουργήσουν με ωράριο 11 πμ με 5 μμ. Τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοιχτά είναι τα εξής και μπορείτε να βρείτε την λίστα ΕΔΩ.

Όλα τα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου από τις 11.00πμ-18.00μμ. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι τα υποκαταστήματα σε Μεσολόγγι και Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχουμε από την ΑΒ Βασιλόπουλος το κατάστημα του Μεσολογγίου θα είναι κλειστό την Κυριακή των Βαΐων ενώ το Σάββατο 27 Απριλίου θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα λόγω τοπικής γιορτής.

Τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ που θα λειτουργήσουν  θα τα βρείτε εδώ

Τέλος και τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας θα είναι ανοιχτά με ωράριο λειτουργίας 11 πμ με 4 μμ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]