(ΕΛΛΑΔΑ)55χρονη έκρυβε σε 3 διαμερίσματά της περισσότερα από (9.500) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη ομογενής για διακίνηση χιλιάδων πακέτων λαθραίων τσιγάρων
Κατείχε και απέκρυπτε σε τρία (3) διαμερίσματά της περισσότερα από (9.500) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων
Σημαντικό πλήγμα στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τον εντοπισμό και τη συνακόλουθη κατάσχεση περισσότερων από (9.500) πακέτων τσιγάρων.
Συνελήφθη για την υπόθεση 55χρονη ομογενής γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα».
Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ο.Π.Κ.Ε., εντόπισαν και συνέλαβαν την 55χρονη, μεσημβρινές ώρες της 15-11-2014, κατά την έξοδό της από οικοδομή στην περιοχή των Συκεών όπου διέμενε, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) τσάντες, οι οποίες περιείχαν (770) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε τρία διαμερίσματα της συλληφθείσας στην προαναφερόμενη οικοδομή, τα οποία χρησιμοποιούσε η συλληφθείσα ως χώρους απόκρυψης λαθραίων τσιγάρων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (8.783) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
φωτο ΕΛ.ΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]