ΠΡΕΒΕΖΑ:Ο κορυφαίος Βέλγος πιανίστας και συνθέτης WIM MERTENS ,στον μαγευτικό χώρο του Μνημείου του Αυγούστου στη Νικόπολη!

Η ΛΓ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας σε συνεργασία με την Π.Ε. Πρέβεζας, το Δήμο Πρέβεζας και τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Preveza Jazz Festival διοργανώνουν την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 9 το βράδυ μια μοναδική μουσική βραδιά, στο πλαίσιο εκδηλώσεων αφιερωμένων στη συμπλήρωση 2000 χρόνων από το θάνατο του Οκταβιανού Αυγούστου. Ο κορυφαίος Βέλγος πιανίστας και συνθέτης WIM MERTENS στη μοναδική εμφάνισή του στη χώρα μας θα ερμηνεύσει
έργα του στον μαγευτικό χώρο του Μνημείου του Αυγούστου στη Νικόπολη. Ο σπουδαίος Βέλγος καλλιτέχνης και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μινιμαλιστικής σύνθεσης καθώς και των κινηματογραφικών και θεατρικών soundtracks, θα ερμηνεύσει στο μαγευτικό χώρο του Μνημείου του Αυγούστου τις περισσότερες από τις διάσημες συνθέσεις του που τον έχουν κάνει τόσο δημοφιλή ανά τον κόσμο. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (προπώληση), 20 ευρώ (ταμείο).Για τους κατόχους εισιτηρίων θα προηγηθεί στις 8 το βράδυ ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο από αρχαιολόγους της Εφορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]