ΛΑΡΙΣΑ: Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 47, 44 και 34 ετών για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της κλοπής μετάλλων και της παράνομης διακίνησής τους, στίς (29-01-2014) το πρωί σε κεντρικό σημείο της πόλης αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), εντόπισαν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ημεδαποί και το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν.
Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρία (3) τσουβάλια με απογυμνωμένα καλώδια χαλκού, συνολικού βάρους (170) κιλών, η προέλευση των οποίων ερευνάται.
Τα καλώδια χαλκού κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Labels:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.