Σωματείο Εργαζομένων «Forthnet- Netmed»: Καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης της συνδικαλιστικής δράσης.


Την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης της συνδικαλιστικής δράσης στον κλάδο, με την  απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών που απαγορεύει την συνδικαλιστική δράση, στις επιχειρήσεις του Ομίλου Καλκαταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων «Forthnet- Netmed».
Στην καταγγελία του σημειώνει: « Οι εργαζόμενοι στον όμιλο "Forthnet" θέλουμε να καταστήσουμε σαφές σε όλους ότι: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Είναι έκτρωμα του συστήματός τους αυτή η απόφαση, του πρωτοδικείου.
Είναι πρόκληση για τους εργαζόμενους να βγάζουν παράνομη την συνδικαλιστική δράση και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την ίδια στιγμή που σε αυτούς τους χώρους δουλειάς κυριαρχεί η απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία.
Νομιμοποιούν τόπους δουλείας. Θέλουν να μας μετατρέψουν σε σύγχρονους σκλάβους.
Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη η τακτική των εργοδοτών και των πολιτικών τους εκπροσώπων: ΔΝΤ, ΕΕ, τρικομματική κυβέρνηση, να εφαρμόσουν το Δόγμα "Νόμος και Τάξη", ώστε να δημιουργήσουν στρατιές εργαζομένων – σκλάβων, οι οποίοι θα εργάζονται με μισθούς πείνας με μόνο σκοπό την μεγιστοποίηση των κερδών τους.
Η απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης δε θα περάσει!
Οι εργαζόμενοι του κλάδου, αλλά και όλης της Χώρας, μαζί με τις ταξικές δυνάμεις δεν τρομοκρατούνται! Η δράση των εργαζομένων θα κάνει κουρελόχαρτο τις αποφάσεις και τους νόμους τους! Τα ιστορικά γεγονότα της Πρωτομαγιάς το έχουν αποδείξει. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να διεκδικούμε μισθούς και δικαιώματα με βάση τις ανάγκες μας.
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]