ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Τρεις στροφές πριν το τέλος οι άνδρες της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ υποδέχονται τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας το Σάββατο στις 4μμ και καλούνται να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Μετά τη νίκη στο Αμύνταιο θέλουν νίκη κόντρα στον αδιάφορο αλλά πολύ αξιόμαχο Αρίωνα, που γκρέμισε την προηγούμενη αγωνιστική τον Παναιτωλικό με 36-28 και έρχεται στην Άρτα χωρίς άγχος. Οι παίκτες του Σίμπι Ντοϊτσίνοφ και του Νίκου Γιαμούρη πρέπει να είναι σοβαροί για να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη. 

Απομένουν τρεις ακόμη αγώνες (Πτολεμαϊδα εντός, Κοζάνη εκτός, Παναιτωλικό εντός) και όλα είναι ανοιχτά για την κατάληψη της 1ης θέσης μεταξύ των δύο πλέον μονομάχων, της Αναγέννησης και του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου δε θα αγωνιστεί αυτή την αγωνιστική, καθώς ο αγώνας με την Κοζάνη μάλλον θα μεταφερθεί την άλλη Κυριακή λόγω των υποχρεώσεων του εφηβικού της Κοζάνης.

ΟΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 4ΜΜ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!!!

Ακολουθεί στις 6.30μμ και ο αγώνας γυναικών ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος...Μην λείψει κανείς!!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1.Παναιτωλικός 23 (14 αγώνες)
2. Αναγέννηση  22 (13 αγώνες)
3. Αμύντας     18 (13 αγώνες)
NIKOS GIAMOURIS - ARTA - GREECE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]