Ανταγωνιστική οικονομία με Επαγγελματική Απορρύπανση στα χαλιά.


Όλοι γνωρίζουμε ότι οι οικονομικές δυσκολίες της κρίσης, με  τα “φτηνά υλικά καύσης και τα παράγωγα τους’’, συνέβαλλαν στην  επιβάρυνση του εσωτερικού  περιβάλλοντος και  της υγεία μας, αλλά και για το φαινόμενο της μεταφερομένης - επικίνδυνα δαπανηρής – αφρικανικής  φαιοκόκκινης σκόνης , η οποία όταν αναμιγνύετε με την αιθαλομίχλη, δεν γνωρίζουμε αν είναι ένας Θάλαμος Αερίων ή μια Ρυπογόνος Εσωτερική Βόμβα αυτό που μας ‘‘σκοτώνει”.
Δεν μας φτάνουν  όλες οι επιβαρύνεις, έχουμε να αντιμετωπίσουμε το σκαθάρι των χαλιών, το άκαρι της ψώρας, αλλά και τους απρόσκλητους φίλους μας. Προβλήματα που επιβάρυναν το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού, μιας και οι δυσβάστακτοι έξοδοι μας έκαναν να έχουμε περισσότερες προσκλήσεις για παρέα στο σπίτι.

Και επειδή η Άνοιξη μας χτύπησε ήδη την πόρτα, ήρθε η ώρα που πρέπει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να αναθεωρήσουμε την ανοιξιάτική καθαριότητα, καθιερώνοντας μιαΕπαγγελματική Απορρύπανση στα χαλιά.
Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι η Ανταγωνιστική οικονομία, μέσα από το επαναστατικό πρόγραμμα Απορρυπαίνω-Εξυγιαίνω-Εξοικονομώ Clean Now -50% , θα αποδώσει προς όφελος του καταναλωτή τις Οικονομικότερες Εναρμονισμένες Επαγγελματικές Λύσεις, με κέρδος περίπου το 50% ενός επαγγελματικού πλυσίματος, αφού τα χαλιά θα μπορούν να τα πλένουν (όταν δεν είναι λερωμένα) κάθε 2-3 χρόνια.
Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι Επαγγελματική απορρύπανση προσφέρειπολλαπλά οφέλη στο χαλί αλλά και στην υγεία, με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” από  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”,τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) , η τους αόρατους εισβολείς -Ακάρεα Cannibals , αλλά και το  ότι ένας χρωστικός λακές δεν είναι επικίνδυνος για την υγειά τους.
Τα προγράμματα (Third Party Logistics Services) που αναπτύσσονται από σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες καθαρισμού χαλιών, αλλά και (shop-in-shop) η (shop-walkers) υποστηρίζουν συνεργασίες Ανταγωνιστικής οικονομίας για αυξημένη ανάπτυξη παραγωγικότητας και αποδώσεις  προς όφελος του καταναλωτή με τις Εναρμονισμένες Οικονομικά Εναλλακτικές Λύσεις Καθαριότητας.
Επί πλέον θα μπορούν να παρέχουν  μια πλήρη υποστήριξη, σε Παλιές η και σεΝεοσύστατες επιχειρήσεις-εταιρίες που δεν μπορούν να επενδύσουν σεεκσυγχρονισμένο εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών , δίνοντας τους την δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους μια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες  με προστιθέμενη αξία.
Σε όλα τα πρόγραμμα πρέπει να τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, με  βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, αλλά και την διασφάλιση για παροχή ποιότητας με υψηλότερη προστιθέμενη αξία στηνπροσφερόμενη τιμή.
Η νέα συνάντηση για Ημερίδα η Συνέλευση του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων ‘Η ΑΤΤΙΚΗ’ , με  το αναμενόμενο ¨αναλυτικό περίγραμμα ¨ καθαρισμού ενός χαλιού που θα βασίζεται στην ποιότητα και την προσφερόμενη τιμή, αλλά και με αποφάσεις των ιδίων των μελών για μια Ανταγωνιστική οικονομία η οποία θα παρουσιάζει αυξημένη ανάπτυξη και θα υποστηρίζεται από την παραγωγικότητα, αποδίδοντας  οφέλη προς τους καταναλωτές, αναμένετε στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.
Τα πρώτα ‘‘ρυπογόνα διαφημιστικά έντυπα” έκαναν τις εμφανίσεις τους  με  επιλεγμένες προσωπικές στρατηγικές, χωρίς σεβασμό προς τον πελάτη (καταναλωτή), την κοινωνία, τον κλάδο, προς τον συνάδελφοπροβάλλοντας  δε και το σήμα του σωματείου, μετατρέποντας το για χρήση “κατά το δοκούν” και σύμφωνα με τις περιστάσεις (εγγύηση, πιστοποίηση κλπ).
Διαφημιστικά έντυπα με νέες αόριστες μειώσεις τιμών, χωρίς να ξέρει ο καταναλωτής από πού προέρχονται, αφού δεν αναφέρουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες με το κόστος τους  ανά m² , ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει για την ποιότητα στην μειωμένη προσφερόμενη  τιμή. Για τυχόν παράπονα στο Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων Η ΑΤΤΙΚΗ Τήλ. Επικοινωνίας : 211-1051141 και e-mail: info@tapitokatharistes.gr
Οι καταναλωτές θα πρέπει όταν αναλάβουν δράση, για την Υγιεινή και Ανοιξιάτικη Καθαριότητα δίνοντας μεγάλη προσοχή στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που εφαρμόζονται στον “βωμό” του Green & Clean Services.
Ενημερωθείτε πριν δώσετε τα χαλιά σας για πλύσιμο.
Οι ‘‘μειωμένες τιμές’’ κοστίζουν ποιο ακριβά.
Εμείς με συνεχόμενες προσπάθειες μέσα από το cleaningnews.gr προσπαθούμε να βοηθήσουμε  στην πληρέστερη ενημέρωση, αλλά και όταν στέλνετε   με ένα email στοinfo@klintec.gr η καλώντας είτε στο 2104829839, 6932245887.
Έτσι θα δούμε όλα τα  θέματα  για μια ισορροπημένη καθαριότητα και όλες τις λεπτομέρειες , από κοντά- αν κριθεί απαραίτητο – με  βάση πάντα,την εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, με στόχο την διασφάλιση των συνθηκών για ένα οικονομικά καλύτερο τρόπο ζωής.
Τα μηνύματα σας με e-mail, δεν μπορούμε να τα παραβλάψουμε. Αν δεν λάβετε απάντηση σε παρακαλούμε  ενημερώστε μας με την εκ νέου υποβολή την επιστολή σας. Παίρνουμε τεράστια ανεπιθύμητα e-mail και ίσως σε αυτά που αναιρούνται να είναι και το ερώτημά σας από λάθος.
Μας ρωτάτε συχνά γιατί σας παρέχουμε δωρεάν πληροφορίες και απαντάμε σε ερωτήσεις. Είμαστε εδώ για να  βοηθήσουμε,  για σας χάριν σε σας, όπως το αναφέρουμε πάντα, πάνω από 20 χρόνια.
Ενεργή  συμβολή για ενημέρωση  μπορούν να έχουν όλοι , από τη συμμετοχή της οικογένειας , των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών η μη-κυβερνητικών οργανισμών, συλλογών, ιδρυμάτων, και φορέων με μια αναδημοσίευση , ένα e-mail κ.λ.π
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]