Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για χρέη στο Δημόσιο


Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για χρέη στο ΔημόσιοΤο ελληνικό δημόσιο έχει ξεκινήσει διαδικασία κατάσχεσης και πλειστηριασμού  στο κτίριο που στεγάζεται το ξενοδοχείο New Dream, αμφότερα ιδιοκτησίας της  συζύγου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια και  του αδελφού της.
Οπως τονίζεται μάλιστα σε σχετικά δημοσιεύματα τα οποία φιλοξενούν σήμερα οι  εφημερίδες Εθνος της Κυριακής και Τύπος της Κυριακής, το οφειλόμενο χρέος είναι  σχετικά μικρό και φτάνει τις 36.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες, δηλαδή η κυρία Ζαρούλια  και ο αδελφός της, μέτοχοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Λυδία Τουριστικές και  Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις» έχουν αρνηθεί να πληρώσουν τα οφειλόμενα παρά τις  επανειλημμένες οχλήσεις από την αρμόδια ΔΟΥ.
Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση εμφανίζει κέρδη και μάλιστα διανέμει  και μέρισμα στους μετόχους της.

Ετσι, έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την  κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του μισού ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το  ξενοδοχείο. Η πρώτης προσφοράς,μάλιστα, έχει οριστεί στα 169.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εμφανίζει τα κέρδη της από την εκμίσθωση  του κτιρίου και της ξενοδοχειακής επιχείρησης σε οικογένεια βορειοηπειρωτών που  το διαχειρίζεται
απο το iliaoikonomia.gr

Πηγή:  www.iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]