Στην Ινδική αγορά ποντάρει η Θεσσαλονίκη
Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε στον κύριο Goyal την πόλη και την ευρύτερη περιοχή εστιάζοντας στο προφίλ του Ινδού τουρίστα.
Οι καλεσμένοι, οι οποίοι πολύ λίγα γνώριζαν για τη Θεσσαλονίκη, έμειναν ενθουσιασμένοι από τις πολλές επιλογές που προσφέρει η πόλη και η ευρύτερη περιοχή καθώς και τις εναλλακτικές ημερήσιες εκδρομές όπως: οι κοντινές ιαματικές πηγές της Απολλωνίας, του Λαγκαδά, τα λουτρά Πόζαρ, το Άγγιστρο, τα Μετέωρα, οι Δρόμοι του κρασιού, ο Όλυμπος, η Βεργίνα και το Άγιο Όρος. Δεδομένου ότι ταξιδεύουν πρωτίστως με τις οικογένειες τους, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το Νόησις, τη Waterland και το Magicpark.
«Εσείς δεν είστε “Many stories, one heart” ( το brand name της Θεσσαλονίκης), αλλά είστε η καρδιά της Ελλάδας», είπε ο πρόεδρος της ΙΑΤΟ Subhash Goyal , κατά τη συνάντησή του με επικεφαλής φορέων της πόλης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.